Blog - Noutati Climatizare Auto

Climatizare Auto Bucuresti

inlocuire compresor AC
Inlocuire aeroterma Dacia Logan 2019
  • 22/11/2019

Inlocuire aeroterma Dacia Logan 2019. Va oferim servicii profesionale de reparatie a sistemelor de climatizare auto dar si mecanica auto, revizie, incarcare freon, reparatie compresoare si multe altele.

Read more now
climatizare auto
Inlocuire aeroterma 2019 climatizare-auto.ro
  • 21/03/2019

Inlocuire aeroterma Land Rover Freelander 2, va asteptam in service-ul nostru cu cele mai noi echipamente si va oferim servicii profesionale de reparatie a sistemelor de climatizare auto dar si mecanica auto, revizie, incarcare freon, reparatie compresoare si multe altele.

Read more
climatizare auto
Reparatii primavara 2019 climatizare-auto.ro
  • 28/02/2019

Revizie auto BMW, reparatie haion Passat, va asteptam in service-ul nostru cu cele mai noi echipamente si va oferim servicii profesionale de reparatie a sistemelor de climatizare auto dar si mecanica auto, revizie, incarcare freon, reparatie compresoare si multe altele.

Click for more
climatizare auto
Reparatii iarna 2018 climatizare-auto.ro
  • 18/01/2019

Reparatie completa dupa incediu VW Passat 2012. Va oferim servicii profesionale de reparatie a sistemelor de climatizare auto dar si mecanica auto, revizie, incarcare freon, reparatie compresoare si multe altele.

Click here
climatizare auto
Reparatii toamna 2018 climatizare-auto.ro
  • 20/11/2018

Va prezentam cateva dintre reparatiile realizate de Climatizare Auto, va asteptam in service-ul nostru cu cele mai noi echipamente si va oferim servicii profesionale de reparatie a sistemelor de climatizare auto dar si mecanica auto, revizie, incarcare freon, reparatie compresoare si multe altele.

Mai multe detalii
climatizare auto
Am lansat noul website climatizare-auto.ro
  • 10/04/2018

Astazi am lansat noul si site si pagina oficiala de Facebook a brandului Climatizare Auto, va asteptam in service-ul nostru cu cele mai noi echipamente si va oferim servicii profesionale de reparatie a sistemelor de climatizare auto dar si mecanica auto, revizie, incarcare freon, reparatie compresoare si multe altele.

Mai multe